Autojen entisöinti

Klassikkoautojen entisöinnin asiantuntija

Autopaja J. Silvan on museo- ja klassikkoautojen entisöinnin asiantuntija vuosikymmenten kokemuksella.

Klassikkoauto on monen haave – kunnostaminen on usein vain ongelmana. Autopaja J. Silvan entisöi autosi avaimet käteen menetelmällä puskurista moottoriin Volkswagen Kuplasta T-Fordiin, Jaguarista Dodgeen ja kaikki näiden väliltä.

Autojen entisöinti niin että arvo säilyy, jopa kasvaa, kannattaa tehdä alkuperäistä kunnioittaen. Mahdollisimman paljon alkuperäisiä osia sisältävä entisöity auto on aidoimmillaan. Ja arvokkaimmillaan.

Entisöinti kannattaa teettää yrityksellä, jonka henkilöstöllä on kokemusta eri aikakausien autoista. Hyvin entisöity auto vaatii jopa oman aikakautensa työkalut, joilla auto palautetaan alkuperäiseen loistoonsa.

Työssä on tärkeää että autosta ei tehdä uutta vaan aito oman aikansa tuote. Auto palautetaan hyvään kuntoon. Haastavaa autojen entisöinnissä on usein alkuperäisten osien saanti korjauskelvottomien tai hävinneiden tilalle. Vanhojen autojen osien saannissa meillä on hyvät verkostot.

Auton entisöinti tehdään kuitenkin aina asiakkaan ehdoilla ja vaatimusten mukaisesti. Siksi toivomme yhteydenottoa esimerkiksi puhelimitse, jotta voimme käydä tilanteen hyvin läpi jo ennen ensimmäistä tapaamista. Huolella tehty auton entisöinti on usein pitkä projekti. Luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, jolla on myös hyvät verkostot tarvittavien varaosien saamiseksi, on edellytys hyvään lopputulokseen.

Autosi kunto voi olla mitä vain, vaikka pelkkä ruostunut kuori – Autopaja J. Silvan palauttaa sen sinulle katsastettuna ja uuden vastaavan veroisena ainutlaatuisena klassikkona takaisin, juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Palveluihimme kuuluu mm.

  • moottorin kunnostus
  • sisätilojen entisöinti
  • verhoilu
  • maalaus
  • katsastus
  • ruostesuojaus

Ota yhteyttä ja tehdään klassikkoautostasi ajokuntoinen!

Soita